ЕДЕН ОД РЕТКИТЕ НОРМАЛНИ ЛУЃЕ ВО ВМРО ДПМНЕ, МУЦУНСКИ: Ќе гласаме во собрание за предлогот на владата за намалување на судските такси

0
664

– Ќе гласаме во собрание за предлогот на владата за намалување на судските такси, тоа е и дел од нашата програма, така што ова е одлична мерка која ќе ја поддржиме. Ќе гласаме и за други добри корисни работи за државата, апелирам до владата да биде отворена за соработка со опозицијата.

Меѓународниот координатор на ВМРО ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, еден од ретките нормални луѓе во ВМРО ДПМНЕ, до таа мера нормален и ок човек што дури и штрчи малце таму во белата палата, дечкото како да ја погрешил партијата…