ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ АНТИ ТАЛЕНТИ ЗА СТЕНД АП КОМЕДИЈА ШОУ ЖАРЕ ОД ЕДЕН НА ЕДЕН И ГОРАСТ ЌЕ ПРАВАТ СКАРА ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈА, ТЕШКО КОЈ ЌЕ ЈАДЕ ОД ТОА СКАРАТА

0
488

Еден од најголемите анти таленти на македонската медиумска сцена за стенд ап комедија, Жаре од Еден на Еден и Гораст прават скара под отворено небо.

Јасно е дека целта е да ја забавуваат јавноста за време на оваа пандемија и тоа им го признаваме со што и до некаде успеваат, иако ние како редакција се сомневаме дека Жаре го бива за правење скара, само што ако е до толку ужасен во готвење како што е ужасен и во неговите ужасни шеги во емисијата ,, Еден на Еден”, тогаш тешко на кој ќе ја јаде тоа скарата.