ЕДЕН ДЕН ПРЕД СРЕДБАТА СО ЗАЕВ, АМЕРИКАНЦИТЕ МУ ГИ ИСТЕГНАА УШИТЕ НА МИЦКОВСКИ ЗА СВОЕТО ПОЛИТИЧКО ДИВЕЕЊЕ ВО ЗЕМЈАВА!

0
756

Мицковски го блокира пописот со што ја дестабилизира економијата на земјата.

Мицковски го блокира собранието и носењето на економските закони со што се дестабилизира економијата.

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ го блокира решавањето на спорот со Бугарија со анти кампања и оцрнување на можните решение и ширење на лажни вести.

Токму затоа, само еден ден пред лидерската средба со Заев, Мицковски добил мистериозен повик од шефот на САД за Европа, Метју Палмер во кој се разговарало баш за пописот, договорот со Бугарија и реформите во земјава.

Изгледа, Мицето му ги истегнаа ушите малце за да не прави бељи по дома!