ЕВЕ ЈА СЕКТАШКАТА БАНДА НА ГРУЈО КОЈА ЦИЦАЛЕ ГРАНТОВИ ОД ФОНДАЦИЈА СОРОС

0
560

Ова се секташите на Грујо кој исцицале грантови од фондацијата на отворено општество ФООМ или СОРОС

sektashi