Еве ја Ирена Мишева која работи во Т-Мобиле која по наредба на Миле Јанакиевски изгасила телефонски број на активист на СДСМ!!!

0
1935

E2B3ED09B731614EBEA547E1F0E19859

Ова е претседателката на совет на град Скопје Ирена Мишева која работи во управен одбор на Т-Мобиле која по наредба на Миле Јанакиевски се слуша како исклучила број од мрежата на Т-Мобиле по наредба на Миле Јанакиевски.