ЕВЕ ШТО ГИ ИЗВАДИ ОД ПАМЕТ БРАТУЧЕДИТЕ: Катица требаше овие денови да излезе на прес за плацевите на Грујо!!!

0
1428

Едно е Гоца или Миле, но сосема друго е носење на Грујо на распит, па читање негови сметки по банки, цитирање на негови наредби за плацеви, сметки, милиони, провизии, тоа ќе беше тотално фијаско за режимот само неколку месеци пред избори!

Се чини дека по дознавањето дека следен на прес на тимот на Катица ќе биде токму вождот лично ги запали сијаличките и на сред посета на Колинда Грабар Китарович и Пахор во Скопје во сред работна недела наместо во некој глуп термин како недела за време на некој празник или слично како што обично прават за да нема бука и галама и да нема кој во Брисел да реагира, ДПМНЕ се реши на брз паничен потез со кој буквално ја извади од памет целата македонска јавност.