ЕВЕ УШТЕ ЕДНА ШАЈКА ЗАКОВАНА ОД ПРИЛЕПСКИТЕ КОМУЊАРИ : Територијалната противпожарна единица од Прилеп доби ново возило за брзи интервенции

0
1515

Во присуство на градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски,
директорот на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион, Гого Видимче
и претседателот на Совет на општина Прилеп, Миле Талевски, денеска беше
промовирано новото возило на Територијалната противпожарна единица (ТППЕ) –
Прилеп.