ЕВЕ СО КОГО СЕ ДРУЖИ ВЛАДИКАТА АГАТАНГЕЛ, ОВОЈ КАЈ И ДА Е ЌЕ ПОЧНЕ ДА ЈА ПЕЕ ЗА ШИПТАРИ ГАСНА КОМОРА НА КРШТЕВКИ И ПОГРЕБИ!

0
4019

Владиката Агатангел заедно со гомното кое во време на СДСМ побегна во Бугарија, Влахов Мицов и водачот на ќосињата Јанко Бачев, претседател на НДМ на заедничка средба каде најверојатно се кова уште некоја луда идеја како да се дејствува на протестите за ослободување на убијците во обид.