ЕВЕ КОЈ ГИ ПОДГРЕВА КОНФЛИКТИТЕ : ГОМНАТА ТАЛИБАНСКИ од ГДОМ организираат КОНТРА ПРОТЕСТ, овој пат за наводна поддршка на полицијата!

0
1046

Талибанците од ГДОМ во кој се членови Мирка, Пандов, Миленко, Тони Санац и куртон режисерот Братислав Димитров спремаат куртон протест, убаво е да се знае кој тоа ги подгрева меѓуетничките тензии и кој пропагира граѓански судири бидејќи на трибините на овие куртон пропагатори нон стоп се пропагираат убиства, тепања, фрлања бетонски плочи на неистомисленици и грчки платеници итн. Инаку, еве што куртоните наумиле овој пат :

kurton-protest

Screenshot_10

 

Погледнете ги овие режимски гомна и мунгоси и добро запамете ги, за еден ден кога ќе се промени оваа власт македонците во слободарска Македонија да им ги плукаат нивните сурати испушени!