Еве колку е неутрално прасето режимско: За Јанко Бурек, Влатче Ѓорчев е драг и мил?!

0
1073

Ова дебелото прасе на Сител 3 често знае да каже дека тој бил неутрален новинар и објективно ги посматрал работите, ама често знае да му се излета па денеска на фб Влатче Ѓорчев го нарече драг и мил, безмалку ќе му искажеше љубов што и не е чудно со оглед на неговата хомофобија што навестува дека е притаен геј шупак кој со гласно врескање сака да прикрие дека плаче за кур :

janko mil vlatko