ЕВЕ КОЛКАВИ ПАРИ СЕ ФРЛААТ ВО МЕДИУМИТЕ, МИЛИОНИ ЕВРА НАРОДНИ ПАРИ ЗА ПРОПАГАНДАТА НА ГРУЈО!

0
741

11258253_791319040981440_5511084328569650594_n