ЕВЕ КОИ СЕ ФБ ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ЧАТ КАЈ МИЛЕНКО: Пола КУРТОН СИТЕЛОВА БАНДА плус остали грујови летечи бомбардери!

0
698

milenko-grujo

Во гафот со објавувањето на својот десктопт на интернет, Миленко ни покажа кои му се најчести контакти за чат на фб, се кој од кој, одбор на најголемите Грујови ПИЦАЈЗЛИ!

milenkofbprijatelu