ЕВЕ КОЕ КРИМИНАЛНО ПЛЕМЕ Е ФАМИЛИЈАТА НА МИЛЕНКО,СОПРУГАТА НЕГОВА УАПСЕНА ВО САД ЗА ФАЛСИФИКУВАЊЕ ЧЕКОВИ

0
1489

Mila-Nedelkovska_mugshot.400x800

 

Сега е се јасно таа омраза која ја има Миленко во себе, сега е јасно и на кого се истерал, погледнете која е разликата помеѓу него и неговата сопруга фалсификатор на чекови, Миленко визи, оваа чекови, нема разлика! 😀 Единствено за што ми е криво се децата, ни криви ни должни, имаат мајка и татко шарлатани.

Линкот за сторијата за фалсификуваните чекови од страна на неговата сопруга Мила Неделковска ќе го најдете ОВДЕ