Еве кое копиле е декан на ФИНКИ, бил поставен од ДПМНЕ за декан и сега цело време одработува за режимот и за возврат ургирал за жена му да стане судија!

0
2084

dimitar-trajanov

Овој цреп цело време одработува за режимот и прв даде согласност како декан на ФИНКИ за законот за високо образование на Грујо. Сега на снимките се слуша дека тој бил поставен за декан преку ДПМНЕ и потоа ургирал кај режимот и жена му да стане судија! Еве кој ни ги води факултетите, овој креира образовна политика на цел факултет!

БРУКА!