ЕВЕ КАЈ СЕ ПАРИТЕ КОИ ФАЛАТ ВО БУЏЕТОТ ЗА КОИ СЕГА ЗЕМАМЕ КРЕДИТИ И КРЕВАМЕ ДАНОЦИ: Еве што возат децата на екс функционерите од ВМРО ДПМНЕ!!!

0
5966