ЕВЕ КАКО СЕ ХРАНАТ КУРТОН ТРАБАНТИТЕ НА ГРУЈО : Лаки камуфлиран СО ЦВИКЕРА И КАПЧЕ крка во кафана ,,Момир” во Охрид покрај езеро

0
1651

laki1 laki2

Крка ли крка Лаки во Охрид со својата сопруга во кафана ,,Момир”. Има пари, кур му е двор му е, Грујо го гои со народни пари да ја шпарта Македонија и да сере на куртон вестите куртон пропаганда… Крајно време е Лаки да надокнади на слобода бидејќи по завршувањето на бомбите од опозицијата ќе треба да се навикни на бајат леб и 2 лажици леќа и грав во Шутка или Идризово