ЕВЕ КАКО ЛЕВИЦА БЕЗ ОКО ДА ИМ ТРЕПНЕ ГИ ЛАЖЕ СОПСТВЕНИТЕ ЧЛЕНОВИ, ФАНОВИ И АКТИВИСТИ : НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ ЖЕСТОКО СЕ ЗАЛАГА ЗА БОЈКОТ НА ПОПИС ДОДЕКА НА ТЕРЕН НИВНИ ЛОКАЛНИ ФУНКЦИОНЕРИ СЕ ПОПИШУВАЧИ НА ПОПИСОТ!

0
1274

Левица на Апасиев без око да им трепне ги лаже сопствените членови, фанови и активисти поврзано со пописот. На социјалните мрежи има куп текстови каде се повикува да не отвораат врата кога ќе им дојде овластен попишувач и истиот попис да го бојкотираат додека на терен Иван Ѓоргиев, претседател на месен комитет на Левица во Штип е попишувач?!

Па нели ќе бојкотирате попис?! Нели врата нема да им отворате на попишувачите?! Каква е оваа дволичност и дворска игра со луѓето кои ве гласаат?!