ЕВЕ ЗОШТО СИТЕ ГО САКААТ ИДНИОТ ТАТКО НА КРИВА ПАЛАНКА : МЛАДИОТ САШКО МИТОВСКИ ВО СЕЛО МОЖДИВЊАК НА ТЕРЕН ПРОЦЕНУВА ШТЕТА ОД ОПОЖАРЕН ИМОТ ЗА ПО ИЗБОРИ ВЕДНАШ ДА МУ ПОМОГНЕ НА ЛУЃЕТО

0
655
Помош и поддршка за сите граѓани, секој граѓанин е важен!
Денес во село Мождивњак го посетив сопственикот на опожарениот имот на кого пламените јазици му направиле голема штета.

Тука сум и тука ќе бидам, со и за граѓаните, секогаш.
Најдоброто за нашата општина, најдоброто за секој жител на општината.
Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, Сашко Митовски.