БРАВО – ЕВЕ ЗОШТО НАРОДОТ ГИ САКА И ИМ ВЕРУВА : ЗАЕВИ ДОНИРАА УШТЕ ЕДНО, ВТОРО ПО РЕД ВОЗИЛО ЗА БРЗА ПОМОШ НА БОЛНИЦАТА ВО СТРУМИЦА!!!

0
580

Во време кога сите ние -и здравствените работници и пациентите се соочуваме со најголемиот предизвик – битката со Корона вирусот, сакам да се заблагодарам на сите општествено одговорни компании кои даваат свој придонес и поддршка се во интерес на пациентите.

Голема благодарност до Тотал Инженеринг – фирма на семејството Заеви која денес донираше уште едно комплетно опремено амбулантско возило за транспорт на пациенти , како и заштитна опрема за вработените во Ковид центарот.

Да бидеме одговорни- НОСЕТЕ МАСКИ

ДРЖЕТЕ ДИСТАНЦА

ОДРЖУВАЈТЕ ХИГИЕНА НА РАЦЕТЕ

Сите заедно секој со својот придонес ЌЕ УСПЕЕМЕ!