ЕВЕ ЗОШТО ЛАТАС ГО МРАЗИ ВАСКО ЕФТОВ: ПРЕД СЕДУМ ГОДИНИ ВО ДЕБАТА НА МТВ МУ ЛЕПНА СЕ ВО ФАЦА

0
10568
  • Јас ќе искористам една прилика да го прашам началникот, на колку време менуваш батерија на мобилниот телефон? 36 минути разговор со Сашо Мијалков, па мислам со сопругата кога и се удвараше во пубертетски денови толку не си зборувал.

Васко Ефтов во една од легендарните дебатни емисии на МРТ наспроти доктор Лаки.