ЕВЕ ЗОШТО КУРТОНИТЕ РАБОТЕА ВЕРНО ЗА РЕЖИМОТ, ТОЛКУ ВРЕДАТ НА ПАЗАРОТ: Откако падна Грујо од власт, Бобан Гомковиќ од известувач за МИА од Брисел сега работи во Брисел како шофер на камионче за дистрибуција на мебел, ете толку имаат и школо и знаење

0
678

Кога беше Грујо на власт, беа на високи позиции, лапаа дебели плати, со платено сместување, авионски карти, се шетаа по цела Европа на државна сметка и за возврат му ги лапаа ташаците на паторот.

Сега кога Грујо падна од власт, мора да го заработат лебот на пазарот во сооднос колку вредат, епа затоа Бобан Гомкобиќ вози камионче низ Брисел и разнаса мебел!!!