ЕВЕ ЗОШТО Е НАЈГЛЕДАН 30 ГОДИНИ: ЈАНКО БУРЕК СЕ ГУШКАШЕ СО КУЧЕ ВО СРЕД ЕМИСИЈА

0
719

Зошто е Јанко Бурек најгледан 30 години?! Просто е, сред емисија Јанко се гушкаше со куче, погледнете ја оваа страхотна емисија.