ЕВЕ ГО ПЛАНОТ НА БАНДИТИТЕ: ГРУЈО И КУМ СТАВРЕ ПЛАНИРААТ ДА СЕ ПОЗАЈМАТ ЗА УШТЕ 500 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА ГИ ПЛАТАТ ЧОКОЛАДИТЕ, МЕРЦЕДЕСИТЕ, НАОЧАРИТЕ, СПОМЕНИЦИТЕ, ПЛАЦЕВИТЕ, СТАНОВИТЕ, ПРОВИЗИИТЕ, НОВАТА ПАРТИСКА ЗГРАДА!!!

0
814

gruevski i stavreski
12063760_10206749571350575_1637998156725456141_n