ЕВЕ ГО МОЗАИКОТ: ДРЖАВАТА ЌЕ ПОТРОШИ ЕДЕН МИЛИОН ЕВРА НА ГРАВ И МАНЏА ЗА ДА ГИ РАНИ 200 ГОДИНИ ОВИЕ ЗЛОТВОРИ!

0
1085

Државата почнувајќи од денес ќе потроши преку милион евра на грав и манџа за да ги храни 211 години овие злотвори од колежот на 27-ми април. А еве го и мозаикот како тоа ќе изгледа…