ЕВЕ ГО ДЕНЕШНИОТ ПРЕС НА АРСОВСКА КОЈ ГО ИЗВАДИ ОД ТАКТ ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ ПА РЕШИ ДА ЈА КОЛНЕ

0
790

Ова е денешниот прес на градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска по кој првиот човек на ,,Слободен Превоз”, Ленин Јовановски на неговиот прес реши да ја колне.