ЕВЕ ГО БЕ, ИДЕ ЖИВОТОТ, СВЕТСКА БАНКА НИ ОДОБРИ 420 МИЛИОНИ ДОЛАРИ КРЕДИТ ПО НИСКА КАМАТА!

0
833

Бордот на Светска банка ја одобри четири-годишната Рамка за партнерство со Република Северна Македонија! #ПраведенРаст#МинистерствоЗаФинансии