ЕВЕ ГИ “НЕУТРАЛКИТЕ” НА ГРУЈО, ЖЕНСКАТА КУРТОН ВЕРЗИЈА НА БЕТМЕН ВЕЛИТ, ВАНКОВСКА СЕ ЈАВИ СО ПЛУКАЊЕ ПО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ВО ОДБРАНА НА ГРУЈОВИОТ УСТАВЕН СУД

0
720

Ванковска како Трендо и Бетмен, секогаш кога ќе згусти во Македонија за режимот се појавуваат како неутралци и како делат памет за тоа како Шарената револуција била лоша. А притоа секако Бетмен го фаќаат со спуштени гаќи во новото седиште на ВМРО-ДПМНЕ и по вечери со режимското гебелсче Илче Велешанче. Тоа е таа Грујова куртон ескадрила која е релативизатор на јавното мислење под превезот на неутралците.

13466054_975702315883890_6547636607682611248_n