Еве ги нашите пеачи кој што нормално “НЕ ГИ ИНТЕРЕСИРА ПОЛИТИКА”, оваа изгледа сака да оди на Евровизија – Нина Jанева: На снимките од бомбите на Заев нема ништо спорно?!?!

0
814

ninaa 11046403_10205361527894191_3337239336788664185_n