ЕБАТИ НЕПИСМЕНИТЕ : Манифестот на ВМРО-ДПМНЕ полн со јазични грешки, изгледа како да го ГМЕЧЕЛЕ Илче Велешанче и Антонио Милошовски

0
1396

Откако ВМРО-ДПМНЕ промовира „Манифест за единствена Република Македонија“, кој пред одреден период беше најавен од лидерот на партијата, Никола Груевски на ред дојде и анализата не јазичните грешки. Нема да не зачуди доколку овој манифест го штракал Илче Велешанче и Антонио Милошовски …

17629921_10209039347685250_5494221343978227101_n