ЕБАТИ БАКСУЗОТ, ПОКРАЈ СРБИТЕ СЕГА И ХРВАТИТЕ почнаа ДА СЕ СМЕАТ со сообраќајката на Диме Спасов – Хрватски ,,Инфо” : Како на филм,заменик министер предизвикал два судири а потоа побегнал од полицијата

0
1741

Хрватскиот портал ,,Инфо” ја објави целата приказна околу сообраќајката на заменик министерот за труд и социјална политика Диме Спасов која се случи пред два дена доцна во ноќта каде пијан предизвикал неколку сообраќајки каде на крајот удрил со возилото кое го управувал џип Туарег во оградата кај катастарот во Скопје.

Линк до целата сторија ОВДЕ

screenshot_6