ЕБАСИ МАЈКАТА ШТО СЕ ДОЧЕКА СИРОТА МАКЕДОНИЈА : ОТКАКО ГО ПРЕСПА 12 ГОДИНИ РЕЖИМОТ НА ГРУЈО ВО НЕКОЈА ПЕШТЕРА, СЕГА ТРИКИ СТАНА ЌОСЕ КОЕ СЕГА ЌЕ НЕ БРАНИ ОД ЛОШИОТ АНЃУШЕВ СО ДЕЛЕЊЕ НА БИЗНИС МОРАЛ И ЕТИКА!!!

0
866

Глејте кој се наоѓа да дели памет за бизнис морал и етика. Откако стана градоначалник со помош на ВМРО-ДПМНЕ, бизнисменот Трифун Костовски се одлучи да го враќа долгот со плукање по Анѓушев и делење на бизнис морал и етика за тоа како не требало да се мешаат фирмите со власта додека неговиот бизнис доживува најголем финансиски процвет во времето на Груевски и Мијалков?! Бреј бреј бреј…што дочекавме ебаси мајката ебаси , Трифун Костовски кој буквално го преспа режимот на Груевски сега му се отвора тоа пештерета да дели памет за бизнис морал и етика…ц ц ц ц

Па каде си 12 години бе Трики?! Што не му подели бизнис морал и етика на кум Ставре за задолжувањето?! Каде беше тогаш?! Што работеше, што не напиша некоја колумна за тоа?! По се изгледа на старово никогаш нема да му дојде паметот…дури и на стари години останал ист, алчен за пари и моќ.

Целата колумна на мастер Трики ќе ја прочитате на следниот линк ОВДЕ