ДУРИ НИ КУРТОНОТ ЈАНКО БУРЕК НЕ ГИ КУПУВА ЛАГИТЕ НА МИЦКО ЗА РЕКЕТ: Ама чекајте бе Мицковски, па Заев го пријави РЕКЕТ, уапсени се Катица и Боки 13-ка, значи никој не е прикриен и спасен?!

0
859

– Ама чекајте малку господине Мицковски, ако велите дека Заев стои зад РЕКЕТ, како тогаш Заев го пријави Рекет во ОЈО и уапсени се Катица и Боки 13-ка никој не е заштитен?!?!

Дури ни куртонот Јанко Бурек не ги купува лагите на Мицко за Рекет.