ДУРИ И ВМРОВЧЕТО И ВМРОВСКАТА КОПИЈА НА ВЛАДИМИР МИЛЧИН, ЖИДАС ДАСКАЛОВСКИ ГО ПОФАЛИ ГОВОРОТ НА ПЕНДАРОВСКИ

0
474

Во дебата на ТВ24 анализа на тена ,,Каде оди Македонија – го допре ли днотонефункционалноста?”, вмровчето или поточно вмровската копија на Владимир Милчин не издржа а да не го пофали говорот во Сообрание на претседателот Стево Пендаровски.