ДУИ СЕКОЈ ДЕН РЕТЕРИРА – БОМБА НА ТЕУТА АРИФИ: ПРЕДЛОГОТ ПРЕМИЕР АЛБАНЕЦ НЕ Е УЦЕНА, ТУКУ СЕРИОЗЕН ПРЕДЛОГ, КОЈ МОЖЕБИ ЌЕ СЕ ПРИФАТИ А МОЖЕБИ И НЕМА ДА СЕ ПРИФАТИ

0
653

– Предлогот Албанец не е уцена и затоа и не треба да се гледа како уцена, туку како сериозен предлог кој можеби ќе се прифати а може и нема да се прифати. Според мене најважно е да добиеме влада која ќе го задржи правиот пат кој го одевме досега.

Теута Арифи со уште едно ретерирање на ДУИ! Целата емисија на следниот линк.