ДУЕЛОТ СЕ РАЗГОРЕ ПРИ КРАЈ, ЗАЕВ ГО ОБВИНИ МИЦКОВСКИ ДЕКА ЗЕМАЛ МИТО ОД 500 000 ЕВРА И ГИ ВЛОЖИЛ ВО ХИДРОЦЕНТРАЛИ!!!

0
786

– Објаснете и на јавноста како дојдовте до 500 000 евра удел во хидроцентралите, го искористивте фактот дека сте советник на премиерот па земавте мито и добивте удел во хидроцентралите!

Премиерот Заев го обвини лидерот на опозицијата дека се омрсил од позицијата советник на премиерот Груевски.