ДУЕЛОТ НА САШЕ ПОЛИТИКО ПРОТИВ ДВАЈЦАТА УРЕДНИЦИ НА ИНФОМАКС ДОСЕГА ГО ВИДОА 70.000 ГЛЕДАЧИ

0
709

Пред два дена се одржа интересен и динамичен дуел помеѓу двајцата уредници на ,,Инфомакс”, Александар Митовски и Милош Милошески и уредникот на порталот ,,Мактел.МК”, Саше Ивановски – Политико.

Според бројките кои се објавени од страна на двата медиуми, овој дуел досега го виделе повеќе од 70.000 гледачи.