Другарчето на Трендо, Иво, се надевал дека некои новинари ќе бидат претепани, тоа ќе било добро за владата!

0
990

trendoivotepanjenovinari

На денешната снимка се слуша како Иво и вика на Гоца дека не е лошо некој да претепа неколку новинари во Гостивар за да се кренело паника и од тоа да профитира ДПМНЕ и владата… На снимката се слуша како Иво и Гоца се кикотат како злобни изроди од тоа што се обидувале политички да профитираат од убиство на двајца Албанци, наместо како МВР да одговараат затоа што нивни вработен убил двајца цивили, тие се обидувале убиецот да го направат жртва и да направат и меѓуетнички тензии од случајот…