ДРВО ПАДНА ВРЗ ЖЕНА ВО СКОПЈЕ, ИТНАТА ПОМОШ И ПОЖАРНИКАРИТЕ НА ТЕРЕН

0
89

Фото : Слободен Печат

ЦУК информира за штетите предизвикани од невремето кое го зафати попладнево Скопје – паднати дрвја, оштетени возила и кровови, откачени кабли од бандери