ДРАМА на фб ѕидот на професорката Ванковска: Прво почна да моли да не се клика лајк на коментарот на Влатко Васиљ па сега почна да се заканува дека ќе банира фб пријатели кои ќе кликнат лајк на коментарот кој е со критика за нејзниот пост кој на Влатко му заличел како режимска хумореска!

0
687

vankovska-black-background vankovskadrama