ДРАМА НА ТЕЛМА: Талал Џафери дивееше во Топ Тема, новинарите кои беа во емисија за малку ќе си заминеа од емисија затоа што не можеше да дојдат до збор!

0
717

talal telma

Вистинска драма на Телма! Пратеникот Талал Џафери викаше и цркаше околу еден час во емисијата Топ Тема и новинарите Лупевска, Блажевска и Трпеновски не можеа да дојдат до збор!

Блажевска во еден момент се закани дека ќе си оди од емисија ако не и се дозволи да зборува. Талат се однесуваше како да е под дејство на алкохол, викаше, тропаше глупости, покажа едно невидено дивјачко простачко лице и јавноста е шокирана од настапот на пратеникот на ДУИ!

Тема на емисијата беше предлог законот за криминализација на бомбите на Заев!