ДРАМА НА ПРОМОЦИЈАТА ОД КНИГАТА НА ЕРОЛ РИЗАОВ ВО АЛЕКСАНДАР ПАЛАС : Брканица на уредничката на Утрински и Политико во салата кога тој ја праша за снимката на која се слуша дека таа била човек на режимот инсталиран во Утрински Весник како дел од ПИЦИКАТО весниците во МПМ по преземањето на Камчев и Ќерим на групацијата од ВАЦ!!

0
637

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=jADXBXC4A3M[/youtube]

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Ajs0vnUUhFI[/youtube]

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Dc9vUXN9x7M[/youtube]