ДРАМА НА КАНАЛ 5 : Саше Политико ги прекина вестите во живо на Канал 5 и УПАДНА СРЕД ИНТЕРВЈУ!

0
624

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Xyx9taFuOAQ[/youtube]
Новинарот Саше Политико денеска не беше пуштен да присуствува на лидерската средба во клубот на пратеници. Тој имаше акредитација од собрание и прес карта но сепак не беше пуштеn.

Очигледно беше дека Груевски дал строга наредба по никоја цена тој да не влезе во клуб на пратеници и да не постави незгодно прашање. Револтиран од тоа, Саше Политико ги прекина вестие во живо кои имаа разговор со пратеникот од Охрид, Александар Николовски и им влета во сред разговор што предизвика жолчна реакција на куртонката новинар од Канал 5 :

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=QDWDzaIEdmo[/youtube]