ДРАМА ВО СОБРАНИЕ: ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ФИЗИЧКИ ГИ НАПАДНАА НЕЗАВИСНИТЕ ПРАТЕНИЦИ, НАСТАНА ТЕПАЧКА!!!

0
379

Пратеничката на ДПМНЕ, Жаклина Пешевска физички ја нападна пратеничката Нола Исмајловска Старова заради тоа што Нола на говорница извади листинг од гласање каде се гледа дека Пешевска гласала ЗА промена на името на армијата во Армија на Северна Македонија. Паднаа лажните маски за големиот патриотизам. Пешевска, твојата нервоза е јасен показател дека на 12ти ќе доживеете ДЕБАКЛ!