ДРАМА ВО СКОПЈЕ: Народот тргна кон седиштето на ВМРО ДПМНЕ, таму наредена итна евакуација, повикана е и СГС да ја брани партијата!

0
1208

Се повеќе народ се собира пред седиштето на ДПМНЕ, реки и реки народ од цело Скопје, дознаваме дека Груевски наредил евакуација на партијата и повиката е и агенцијата СГС да ја брани партијата од народот!