ДРАМА ВО ДОМОТ НА БЕТКА КАНЧЕСКА: Инспекторите на СЈО рушеле ѕидови, отворале плакари со хебли, ваделе паркет цели 10 часа!!!

0
4055

Околу десет часа траел претресот во домот на поранешната министерка за култура, Елизабета Канческа Милевска, објави ТВ 24, при што и биле одземени два мобилни телефони и компјутер.

Едниот бил приватен, а другиот службен од Собранието, што го користела половина година.

Одземениот компјутер е сопственост на нејзиниот син.

Информацијата за ТВ 24 ја потврдил адвокатот на Канческа Милевска, Сашо Дуковски. Од СЈО и од МВР не откриваат никакви детали за денешниот претрес.