ДРАМА ВО ВИЛАТА НА ВОДНО: Хорхе се заклучил и не ги пуштал на средба Бејли и Орав кои веднаш долетале на средба за да им објасни што прави?!?!

0
1078

Вистинска драма се одвива во моментов на Водно во вилата на претседателот. Дознаваме од дипломатски и новинарски извори кои имаат врски во странските амбасади дека Хорхе буквално се заклучил во својот кабинет и не кревал ниту на телефон ниту пак пуштал гости во случајот бројни странски амбасадори кои барале прием за да им објасни што прави и кои му се намерите?!?!

Веднаш по пресот денеска, амбасадорите на САД и ЕУ, извадени од памет веднаш се упатиле со своите службени возила во вилата на Водно очекувајќи дека Иванов ќе ги прими, но тој одбил да се види со нив?!

Тие зачудени чекале со часови, очевидци ни пренесоа дека ги  виделе Бејли и Орав како нервозно кружат пред вратата и вртат телефони.

КОМЕДИЈА ЛУЃЃЕЕЕЕ ЧОВЕЦИИИИИ!!!!