ДРАМАТИЧНО ВО РУСИЈА: ВАГНЕР ВОЈСКАТА ГИ ПРОБИ БАРИКАДИТЕ ПРЕД МОСКВА, ОДАТ КОН КРЕМЉ ДА ГО УАПСАТ ПУТИН!

0
1113

Војската на платеничката група ,,Вагнер” веќе ги сруши барикадите пред Москва, како што дознаваме тие се веќе на пат кон Кремљ да го уапсат Путин.