ДРАМАТИЧНА РАЗВРСКА: Али Ахмети во моментов влезе во седиштето на СДСМ на Бихачка на средба со Зоран Заев!

0
549

Дознаваме дека во моментов лидерот на ДУИ, Али Ахмети влегол во седиштето на СДСМ за да оствари средба со Зоран Заев.

Ова е навистина драматична разврска на настаните и најавува нов политички потрес но за што станува збор ќе дознаеме денеска.

Прашањето е дали се кова нов политички договор, дали Али Ахмети конечно му врти грб на режимот еднаш засекогаш или пак Ахмети и понатаму игра нечиста игра и се обидува да го скрши Заев и да го убеди да оди на избори дури и со срамната амнестија.

Ќе видиме за што станува збор!