ДРАГИ ТЕЛЕКОМ, А1 И ТЕЛЕКАБЕЛ, НЕ СЕ ПРАЗНЕТЕ ВРЗ НАС ВАШИТЕ ПРЕТПЛАТНИЦИ!

0
1199

Драги @TelekomMK , А1, Телекабел и останати тв, кабелски оператори: Незадоволството кон одлуки на владата не можете да го истурате врз нас претплатниците!

Ние ќе се снајдеме, сателитска, стрим, IPTV има веќе од 14€ годишно, ама вие ќе молите кога 80% ќе се исклучат. #Размислете

Твит на Баже Лазевски.