ДПМНЕ Е ВО ЦЕЛОСЕН ТОТАЛЕН РАСПАД И ПОДОБРО НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ, АМА НАШЕ Е ДА СЕ НАДЕВАМЕ: Сами почнаа да признаваат криминал на фб?!?!

0
2117

18953491_809249792573095_7431785102768580267_o grujoBitola1